Luštěniny ze Svatojánu /

Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin a to nejen pro vegetariány a vegany. Jak luštěniny nápaditě a hlavně chutně připravit? Inspirujte se kuchařkami ze Svatojánu!

Hlavní autor: Francová, Eva, 1968-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Motto, 2019
Vydání: Vydání první
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Siřejovice

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
315200334094 330115 D 641.55 Naučná literatura Dostupné